maanantai 23. tammikuuta 2023

Anna Todd ja Törmäyksen jälkeen


Anna Todd: After - Törmäyksen jälkeen

Kirja on K18


Mitä?

Törmäyksen jälkeen jatkaa siitä mihin ensimmäinen osa jäi. Tessalla ja Hardinilla oli hyvin intensiivinen suhde, mutta Hardin petti Tessan luottamuksen. Hardin on nyt menneen talven lumia... vai onko? Suhde jatkuu, mutta millaisena?

Miinukset

Kirjassa on turhaa arkipäiväistä kuvailua. Ihmekään, että sivuja riittää. Vähempikin riittäisi.

Kirja ei sen suuremmin tarjoa jännitysmomentteja tai suurta kliimaksia (toisin kuin edeltäjänsä). Sitä lukee eteenpäin siksi, että haluaa tietää miten pääparille käy.

Plussat

Kirjasarjan ensimmäisessä osassa Hardinin käyttäytyminen sai lukijan kohottamaan kulmiaan. Toisessa osassa pääsemme koluamaan Hardinin hahmoa syvemmältä, mikä auttaa meitä ymmärtämään hahmoa hiukan paremmin.

Kirjan lukee suhteellisen nopeasti, sillä kieli on helppolukuista.

Arvio

Hardinin näkökulma piristää kummasti.
**

Älä lue eteenpäin, jos et halua tietää lisää.





































Analyysi

Miksi, Tessa, voi miksi?

Minä en pysty samaistumaan Tessaan. Minkä ihmeen takia hän ei vain lopeta suhdettaan Hardiniin? Kuinka moni oikeasti jaksaa tuollaista? Todd ei pysty, ainakaan minulle, luomaan heistä sellaista kuvaa, etteivät he pystyisi olemaan erossa toisistaan. Tessan ja Hardinin välillä ei ole sellaista kemiaa, jota tähän tarinaan tarvittaisiin.

Missä jännitys?

Edellisessä osassa lopussa kaikki kääntyi ylös alaisin. Tässä osassa ei ollut mitään jännittävää tai yllättävää. Ainut, mikä herättää ristiriitoja on se, että Tessa haluaa Seattleen ja Hardin Englantiin. Asia ei kuitenkaan tule kirjassa yllätyksenä eikä tuo tarinaan mitään mielenkiintoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna Todd ja Törmäyksen jälkeen

Anna Todd: After - Törmäyksen jälkeen Kirja on K18 Mitä? Törmäyksen jälkeen jatkaa siitä mihin ensimmäinen osa jäi. Tessalla ja Hardinilla ...